Bouw- en sloopafval container huren in Limburg

bouwafval of sloopafval laten afvoeren? U kunt hiervoor een bouw- en sloopafval container huren bij Booger Recycling. Containers voor bouw- en sloopafval hebben we in 4 verschillende maten 1m³, 3m³, 6m³ en 10m³.

Wij verhuren en bezorgen alléén in Midden- en Zuid-Limburg (Postcodegebied 6000-6471)

Voordelen van Boogers Recycling

Bouw- sloopafval container

245.00560.00

Bouw- sloopafval container is de ideale oplossing voor het efficiënt en verantwoord afvoeren van diverse materialen die vrijkomen bij bouw- en sloopwerkzaamheden. Deze container biedt voldoende ruimte en is geschikt voor het afvoeren van bouwafval, puin, hout, metaal, gipsplaten en andere materialen die tijdens renovaties, sloopprojecten of nieuwbouw vrijkomen. Het huren van een bouw- sloopafval container bij Boogers Recycling zorgt voor een snelle en milieuvriendelijke verwijdering van bouw- sloopafval.

Benieuwd wat er wel en niet in de container mag? Scroll dan iets naar beneden

Wat mag er in de bouw- en sloopafval containers

Wat mag er niet de bouw- en sloopafval containers

LET OP!

Voor alle afzetcontainers geldt laden maximaal 0 cm boven de rand!

Plaatsen van afzetcontainers op de oprit of op de openbare weg geschiedt ten alle tijde onder volledige verantwoordelijkheid van de opdrachtgever. De opdrachtgever behoort te zorgen voor een deugdelijke afscherming en verlichting bij overnachten van de container.

Alle geladen materialen blijven eigendom van de opdrachtgever tot acceptatie van de stortbaas. Indien de stortbaas de inhoud niet accepteert zijn alle bijkomende kosten voor rekening van de opdrachtgever.

De verschillende afvalsoorten. Deze mogen om milieutechnische redenen niet vermengd worden!

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

populaire aanvragen:
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.
De waardering van boogersrecycling.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 114 reviews.